louise bramer

Thuuskomm’n op vrijdag 13 oktober

Op vrijdag 13 oktober organiseert de Stichting Levend Vroomshoop voor de vierde keer een avond “Thuuskomm’n in de huiskamer van Vroomshoop”: de theaterzaal van Het Punt. Al eerder waren oud-Vroomshopers Alberto Stegeman, Gerrit Kolthof en Marga Kool te gast.

Deze keer werkt mee oud-Vroomshoper André Haverkort (rechts), nu musicus en gepensioneerd huisarts. En uit Vroomshoop zélf komen beeldend kunstenares Louise Bramer en oud-leraar Lex Wisselaar (links)  naar Het Punt. Zij zullen verhalen vertellen uit hun persoonlijke en werkzame leven.

De muzikale inbreng is van Haverkort & Friends, waar ook André Haverkort deel van uitmaakt. Dit muzikale gezelschap heeft de afgelopen jaren vele optredens verzorgd op diverse podia in ons land. Deze avond brengen zij hun favoriete liedjes ten gehore, o.a. Billy Joel, Yentle en de Boer, Ramses Shaffy en Brigitte Kaandorp.

Het wordt weer een huiselijke avond, met stoelen op de vlakke vloer van de theaterzaal, en met nootjes op de tafels. Halverwege is er een pauze, waarin u een drankje kunt bestellen in het grand café. Laat u niet afschrikken door vrijdag de 13e. U komt vast wel weer thuus.

Thuuskomm’n begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.
Kaarten à € 12,50 zijn verkrijgbaar bij Het Punt. Dat kan gemakkelijk online via www.welkombijhetpunt.nl/agenda-2/
Reserveren kan ook telefonisch (0546-705050) of via de balie, maar dan wordt €2,50 extra in rekening gebracht.

Deel dit bericht