poster crop

Thuus komm’n met Alberto Stegeman op 27 mei 2022

De Stichting Levend Vroomshoop en de Bibliotheek Twenterand organiseren samen het drieluik Thuus komm’n. Daarin komen bekende oud-Vroomshopers een avond terug naar het dorp van hun jeugd, en vertellen in de theaterzaal van Het Punt over die vroege jaren, maar ook over het verder gegaan is in hun leven. De vertellingen worden afgewisseld met muziek, die voor die avond passend is.

Het optreden in het kader van ”Thuus komm’n” van Alberto Stegeman met De Harmonie Vroomshoop is afgelopen winter – vanwege corona – verplaatst van vrijdag 21 januari naar vrijdag 27 mei 2022. De kaartjes van 21 januari blijven uiteraard volledig geldig voor vrijdag 27 mei.

Na Gerrit Kolthof (op 12 november) en Marga Kool (6 mei) komt nu als laatste in het drieluik ‘Thuus komm’n ‘ de oud-Vroomshoper Alberto Stegeman terug naar de woonplaats van zijn jeugd.
Bij Gerrit Kolthof zorgde de rockband Sound Set voor de muzikale intermezzo’s, bij Marga Kool was er een intensieve samenwerking met pianist Gezinus Veldman. En bij Alberto Stegeman zijn dat diverse onderdelen van De Harmonie Vroomshoop, waarvan Alberto in zijn jeugdjaren ook lid was. Voor de pauze zal de malletband zich laten horen, en ook twirlster Maud Jansen zal haar kunsten vertonen. Na de pauze komt het orkest van de Harmonie ten tonele.

De avond met Alberto Stegeman wordt geleid door bestuurslid Hans Nieboer van Levend Vroomshoop, met wie hij in elk geval de liefde voor de Vroomshoopse Boys deelt.
De vlakke vloer van de theaterzaal wordt ingericht als de ‘huiskamer van Vroomshoop’, met tafels en stoelen, waarbij iedereen zelf een zitplaats kan zoeken. Drankje erbij, pinda’s op tafel, halverwege een pauze. In die sfeer hopen we onze bezoekers een mooie avond te bezorgen.

Kaarten zijn als volgt verkrijgbaar: per mail naar info@levendvroomshoop.nl, telefonisch bij 0546-642191, of via de website van de Bibliotheek Twenterand.

Deel dit bericht