wie zondagsschool

Levend Vroomshoop heeft weer iets nieuws bedacht!

Levend Vroomshoop heeft weer wat nieuws bedacht. Nog mooier: u kunt erbij zijn bij ‘Toon je Kunst Twenterand’ (voorheen de Week van de AmateurKunst genoemd), en wel op 18 oktober om 19.30 uur in de theaterzaal van Het Punt. Levend Vroomshoop bestaat tien jaar en dat willen we weten. We vragen geen entreeprijs, maar als u hebt genoten mag u een vrije gift achterlaten.

Wat gaan we doen… We gaan verhalen vertellen in de Huiskamer van Vroomshoop.

Hoe gaat dat in zijn werk… Vanaf begin oktober vindt u in elf winkels/etalages in Vroomshoop grote borden met daarop een lege regisseursstoel. Die symboliseren 11 vertellers en hun verhalen. Welke verteller daarop gaat plaatsnemen op 18 oktober is een verrassing. Elf min of meer bekende dorpsgenoten doen mee aan deze verhalensessie. De voorwerpen die aan de borden hangen verraden al iets van het onderwerp. De sport komt langs, maar ook religie, onderwijs, hobby, carnaval, schrijvers, veldwachters, gezondheidszorg, wonen aan het kanaal en het snottergat.

Al deze verhalen vorm uiteindelijk één vertelling, terwijl de vertellers van te voren niet weten wat hun voorganger gaat vertellen. Dit is toch nog nooit vertoond!
Voor u begint het plezier dus al bij uw zoek- en kijktocht langs de winkels. De winkeliers werkten graag mee en zijn zodoende dus ook bij deze activiteit betrokken. Evenals andere organisaties eraan bijdragen door de onderwerpen en de vertellers.

In de tot huiskamer met zitjes ingerichte (u weet wel, bloemetje, kaarsje, koffie met wat lekkers, drankje) theaterzaal van Het Punt zullen we u graag ontvangen. Om tot een goede sfeer te komen is er af en toe een muziekje.

U weet het hè? In Het Punt om 19.30 uur op 18 oktober. Laat de kans niet liggen!

Deel dit bericht