Open book in hardcover on a white background. Copy space.

Boekje “voor Vroomshopers door Vroomshopers”.

Doe je mee???

I.v.m. het 165 jarig bestaan van Vroomshoop en het 15 jarig bestaan van de Stichting Levend Vroomshoop willen wij als stichting een klein boekje/bundeltje maken met daarin inzendingen van Vroomshopers.  Het moet een bundeltje worden voor Vroomshopers, door (oud)Vroomshopers.

Een boekje waarin jouw verhaal komt te staan, of je nu lager of hoger opgeleid bent, jong of oud. Drempelvrees is absoluut niet nodig. Het gaat om dat wat je de moeite waard vind om te delen.

Hierbij nodigen wij je uit om een verhaaltje in te sturen, een anekdote van vroeger of over nu of over een grappige gebeurtenis bij bv. de bakker of de slager. Of misschien iets over oude bijzondere gewoontes. Een gedicht is ook zeker welkom of een column. Wat je zelf wilt. Laat je gevoel spreken.

Het mag in het Nederlands, maar ook in onze streektaal. Kun je onder woorden brengen wat je gevoelens zijn als het over dit dorp gaat, wat heb je er beleefd, wat vind je prachtig, is er een bijzondere herinnering; vrolijk of juist verdrietig, wat bind je aan Vroomshoop? Wat hoop je met het oog op de toekomst voor Vroomshoop en voor haar inwoners? Enz. enz.

Natuur, kanaal, een speciaal gebouw, religie, onderwijs of sport? Heden en verleden. Maar zeker ook de toekomst. Zeg het maar. Vat het samen in boeiende vertelsels of gedichtjes. En een leuke bijpassende foto is natuurlijk altijd welkom.

Het is de bedoeling dat de inzending maximaal 400 woorden telt.

Van alle inzendingen zullen de meest bijzondere worden geplaatst in het boekje wat uitgebracht gaat worden.

In ieder geval kunnen alle inzendingen eind van het jaar worden bewonderd tijdens de tentoonstelling die wordt georganiseerd door de Stichting Levend Vroomshoop.

De inzending graag insturen vóór 15 juni 2024 naar info@levendvroomshoop.nl

Je doet toch mee???

 

Deel dit bericht