vrijwilliger Hans Nieboer

Hans Nieboer wordt derde bij Overijsselse Vrijwilligersprijs

Ons bestuurslid Hans Nieboer heeft een mooie derde plaats gehaald bij de verkiezing van de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2018.  Zijn nominatie werd als volgt omschreven:

“Hans Nieboer is dé duizendpoot van Vroomshoop. En dat al vele jaren lang. Zonder hem zou Vroomshoop niet bestaan, zou je kunnen beweren. Behalve de opsomming van functies (Voorzitter 4 mei Comité, PR-bestuurslid Vroomshoopse Boys, bestuurslid St. Levend Vroomshoop, columnist Week van Twenterand, bestuurslid Aquapark De Zandstuve, koorlid Chr. Mannenkoor Vroomshoop, consulent gemeente Twenterand oorlogsgraven, BABS) kunnen ook nog vermeld worden zijn activiteiten als schrijver over lokale historie en oorlogs- en kerkgeschiedenis, als cabaretier, als de producent/schrijver/speler van een aantal theaterproducties/revues, als oud-gemeenteraadslid, als oud-ouderling in de gereformeerde kerk (nu Protestantse Gemeente Vroomshoop), als voetballer van het eerste elftal van Vroomshoopse Boys en bestuurslid van diezelfde club, als bestuurslid van de Stichting Ons Erfgoed, als oud-correspondent van dagblad Tubantia, mede-initiatiefnemer tot de oprichting van de Dorpsraad, en ga zo maar door.

Hij vervult hiernaast vele adviesfuncties, en duikt overal op in het maatschappelijke, culturele en sportieve leven in Vroomshoop en in bredere zin de gemeente Twenterand. Wie Vroomshoop zegt, zegt Hans Nieboer. Levend Vroomshoop is er trots op dat Hans Nieboer ook ons bestuurslid is!

 

Deel dit bericht