Hollenboer

Höllenboer komt 1 november naar Het Punt

Op vrijdag 1 november 2019 komt Höllenboer opnieuw naar Vroomshoop. 10 jaar geleden traden ze op in het toenmalige theatertje Het Front, nu in de theaterzaal van Het Punt.

Höllenboer kenden we toen en nu nog steeds van het overbekende ‘bussie komt zo’. Maar inmiddels is het busje allang weg en is Höllenboer toe aan ‘geile vla’. Nee het is niet wat u denkt dat het is, maar lekker is het wel.
In dit avondvullend programma neemt Höllenboer u mee op reis over de onbetreden paden van uw fantasie naar onvermoede horizonten en vergezichten. Liedjes vol wolken waarachter de zon schijnt en conferences die tranen doen verbleken. En dat alles in smeuïg Sallands dialect. Audiovieze man Henny Temmink ondersteunt een en ander nog eens extra met prikkelende plaatjes en uitgekiende doorkijkjes zodat u, na afloop van deze opwindende voorstelling, met recht zult verlangen naar een bord vol geile vla. Met een toefje slagroom, natuurlijk.

De voorstelling begint op 1 november om 20.00 uur en duurt inclusief pauze tot ongeveer 22.00 uur. De kaarten kosten € 15,00 per persoon en zijn te koop bij Het Punt: online via www.welkombijhetpunt.nl, telefonisch via 0546-705050, of via balieverkoop.
Inlichtingen: info@levendvroomshoop.nl

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Sluit Menu